První kolekce bižuterie od Louise Vuittona

Vždy mě fascinovala značka Louis Vuitton jako nejspíš každou holku a chtěla jsem od této značky vše, co nabízejí jejich kolekce. Některé produkty jsou poněkud ustřelené, ale to k těmto značkám patří a dělá je to zajímavými. Samozřejmě jsem se spíše zajímala o dámské kolekce, ovšem nyní jsem narazila na zajímavost, o kterou jsem se chtěla podělit.

obchod Louis Vuitton

Ředitel pánských kolekcí Virgil Abloha přišel s novinou pro Louise Vuittona, tou je bižuterie v podobě barevných řetězů. Jedná se o zpracování klasiky pánského stylu. Dokonale navazuje na doplňky již vypracované Vuittonem. Kombinace kovových řetězů a kožených výrobků je nyní zakomponována do přívěsků, náramků a prstenů pro muže. Vrací se tedy zpět styl a la kubánský hip-hop a skate styl ovšem v novější vylepšené podobě. Lepší materiál, propracování i design.
kabelka louis vuitton

V každém kousku je skryt určitý příběh, např. v kusu, který je duhově podbarvený, se skrývá diverzita, která cílila na nové globální publikum, pro období jaro a léto 2019. Je zde různá škála odstínů, od barevného smaltu v oranžovém a modrém odstínu přes palladium s vyrytým motivem Monogram až po křišťálové zdobení v majoritě barev.

Aby si každý muž přišel na své, byly vytvořeny možnosti pro všechny příležitosti. Je možné si koupit bižu na každodenní nošení, ale i na promenádu po červeném koberci.

V kolekci se vyskytly i dva speciální kousky z bílé keramiky a to pečetní prsten s raženým monogramem a mosaznou povrchovou úpravou a přívěsek. Byl kladen důraz na bezpečnost, a tudíž byly všechny náramky a přívěsky osazeny válcovou pojistkou, která zabraňuje rozepnutí.
zlatý náramek

Samozřejmě nesmí chybět oficiální značka LV a „R“, aby bylo známo, že je výrobek pravý a žádný „fake“. Kolekce pánské módní bižuterie dodává kompletnost kolekci ready-to-wear a doplňků značky Louis Vuitton.

Ovšem v době, kdy se tyto řetězy nosily, jsem toho nebyla velkým zastáncem a myslím, že to ani nebudu měnit, i když jsou vyrobeny ve spolupráci s mou oblíbenou značkou. Je to však můj subjektivní názor, sami si vytvořte svůj.

5 roky ago